Lichamen komen in alle soorten en maten voor. De een is wat voller, de ander is wat slanker, weer een ander is wat kleiner en of juist wat langer. Kortom, geen een lichaam is hetzelfde en daar mogen we trots op zijn. Omarm jouw lichaam en laat haar in haar mooiste vorm zien. Kleding kan daar overigens een grote rol in spelen. Met dit blog richten we ons vandaag op de dames met een maatje meer.

De juiste kleding voor mijn lichaam

Als we in de winkels door de winkels lopen zien we soms wel honderden verschillende kledingstukken. Van broeken tot tops tot jurken tot noem maar op. Voor elk lichaamsdeel is er wel een kledingitem te vinden. Maar staat ieder kledingitem ook daadwerkelijk bij jouw lichaam? Het antwoord hierop is nee. Nee, gelukkig niet anders zouden we straks allemaal in hetzelfde rondlopen. Per lichaamstype kan het heel erg verschillen of een kledingitem wel bij jou past of niet. Een voorbeeldje: De Skinny Jeans. De Skinny Jeans is de afgelopen jaren ontzettend populair geworden. Het is een spijkerbroek dit van boven tot benen strak om je benen zit. Als je lange, dunne benen hebt is dit natuurlijk een fantastisch mode item omdat de aandacht direct naar je lange, dunne benen wordt getrokken. Maar is dit ook de juiste broek om te dragen als je een maatje meer hebt? Dames met een maatje meer hebben vaak iets vollere benen. En dat is natuurlijk helemaal niet erg maar sommige dames vinden het niet fijn als hier de nadruk op wordt gelegd. Dan is een skinny jeans dus niet het juiste kleding item voor jouw lichaam. Waarschijnlijk heb jij al vollere dame wel een prachtige taille en wil je dit juist laten zien. Dat is bijvoorbeeld een getailleerde jurk een veel beter item voor jou. Het verschilt dus heel erg per lichaam en per persoon welke accenten van je lichaam je wel wilt benadrukken en welke niet.

Prachtige kledingitems voor dames met een maatje meer

Dames met een maatje meer hebben vaak een prachtig zandloperfiguur. Vol bij de boezem, slanker bij de taille en dan weer voller bij de heupen. Kleding die deze vorm bijvoorbeeld het beste kan accentueert zijn getailleerde jurken, getailleerde blouses en high waist broeken. Deze kledingitems zorgen ervoor dat de taille nog meer gevormd wordt en dat hier de aandacht naartoe wordt gebracht. Tegenwoordig zijn er zoveel prachtige grote maten jurken en andere kledingstukken dat er altijd wel iets te vinden valt in jouw stijl. Heb jij een leuke idee├źn voor een outfit voor dames met een maatje meer? We horen het graag van je