Elke dag trekken we kleren aan. Elke dag het liefst ook een andere oufit. Elke dag moet je bedenken wat je aan doet. Maar wat doe jij eigenlijk het liefste aan? Is dat een Levis shirt? Of juist een broek die ontzettend fijn zit? Het kleding stuk waarvan je baalt als het in de was zit omdat je het zo graag draagt. Of waar je misschien wel een klein beetje verdrietig om kan worden wanneer het kapot gaat. Iedereen heeft wel een favoriet kledingstuk. Wat is die van jou?

 

Een favoriete shirt

Het kan zo zijn dat jouw favoriete kledingstuk een shirt is, of dat nou een Tommy Hilfiger shirts zijn of van Nike of eventueel een ander merk. Dat maakt voor jouw lievelings shirt niet uit. Jij draagt dit shirt het liefst elke dag wel. En wie weet heb jij het shirt ook nog eens dubbel of misschien wel in verschillende kleuren zodat je er meer van hebt. Wie weet. 

 

Een favoriete broek

Die ene broek, die gewoon perfect zit. Die mooi aansluit en misschien die hele mooie skinny look heeft. Maar tegelijkertijd helemaal niet straks zit en waar je soepel in kan lopen. Die ene broek die voelt als een tweede huid waar je nooit last van krijgt. Die ene broek die je in meerdere kleuren hebt omdat hij gewoon zo fijn zit. Die ene broek waarvan je hoopt dat die nooit uit de collectie gaat zodat je hem kan blijven kopen. Die ene broek die je het liefst altijd aan hebt en je het liefst ook nooit in de was wilt gooien omdat je hem wilt blijven dragen. Die broek is lastig te vinden, maar als je hem eenmaal hebt. Wil je hem natuurlijk ook nooit meer los laten en vooraltijd in je kast wilt hebben. Want die ene broek, ja dat is gewoon jouw favoriet.

 

Jouw favoriete jurkje

Of het nu hoog zomer of hartje winter is. Voor jou maakt het niet uit. Jij draagt jouw favoriete jurkje het liefst het gehele jaar door. Of je hem met blote benen kan dragen of juist een panty aan moet doen omdat het winter is. Jij zorgt er wel voor dat je jouw favoriete jurkje kan dragen. Of je het jurkje nou combineert met leuke laarsjes, stoere sneakers of een elegante hak. Jij hebt alles al gecombineerd en weet wat jij het liefst erbij draagt. Voor een casual avondje uit eten of juist een iets wat eleganter event. Jouw jurkje redt jou altijd er door heen.