Eens een fietser altijd een fietser. Je kunt nu ook gewoon lekkere lange stukken fietsen als je iets minder te been bent. Met een elektrische fiets van stella kun je gewoon lekker lange stukken fietsen zonder enorme kracht te moeten zetten. De elektrische fiets ondersteunt jouw bewegingen op de fiets en versterkt de aandrijving met een elektrische motor waardoor jij met weinig moeite lekker stukken kunt fietsen op een warme zondag middag. Heerlijk door weer en wind met de elektrische fiets. Wie wil dat nu niet. Herken jij jezelf in dit verlangen? Lees dan snel deze blog.

Fietsen op de elektrische fiets in de zomer

Het is gelukkig nog heerlijk zomer. En in de zomer is het ook lekker weer (maar niet altijd). De Nederlandse natuur wordt door veel mensen onderschat. Heb jij een fiets, of zelfs een elektrische fiets? Ga dan lekker een stukje fietsen in de Veluwe bijvoorbeeld. De Veluwe is het mooie, heuvelachtige gebied gelegen in het groene hart. Ontsnap de randstad eventjes lekker en ga een goed stuk fietsen. De heuveltjes in de Veluwe zijn ook geen partij voor de elektrische fiets van stella bikes. De elektrische motor ondersteunt jouw trap bewegingen en zorgt ervoor dat jij zonder moeite zo over de heuvels heen stuift. Het is een buitenkansje. Naast de Veluwe zijn er ook gebieden die nog iets uitdagender zijn voor de akoestische fietser. In Limburg bijvoorbeeld zijn er ook prachtige landschappen en nog hogere heuvels. De elektrische fietser zal hier ook geen last van hebben. De Limburgse landschappen doet het lijken alsof je in het buitenland aan het fietsen bent, maar dan ben je toch echt in het kleine Nederland. Erg mooi!

Een elektrisch milieu

Dan zijn er ook nog de Friese meren waar je ook lekker verre afstanden kunt afleggen. Friesland staat natuurlijk over het algemeen bekend om de watersport en het varen. Maar om deze plassen kun je ook heerlijk fietsen. Het is natuurlijk niet voor niks dat er zo veel wielrenners uit Friesland komen. Om de meren heen zijn vaak flinke afstanden. Maar dit is uiteraard voor iemand op een goede elektrische fiets van stella bikes helemaal geen probleem. De elektrische fiets verslind de afstanden alsof het niks is. Daarnaast zijn elektrische fietsen ook een stuk beter voor het milieu dan bijvoorbeeld de alternatieve scooter of brommer. Deze verbruiken natuurlijk benzine en dat kost meer, en is slechter voor het milieu, fiets daarom elektrisch!