Mijn vriend is als het om kleding gaat niet zo moeilijk. Hij loopt zo een winkel in en meestal rukt hij het eerste de beste overhemd dat hij ziet uit het rek en koopt dat dan. Bij wijze van spreken natuurlijk, maar over het algemeen gaat kleding kopen met hem snel. Hij geeft weinig om merken bij kleding en hij pakt dat wat hij op het eerste gezicht mooi vindt. Lekker makkelijk en meestal ook vrij goedkoop. En toch ziet hij er altijd stoer en geweldig uit, maar dat komt misschien omdat ik bevooroordeeld ben. Als het echter gaat om ondergoed, dan wordt mijn vriend opeens kieskeurig. Hij zweert bij een merk en hij wil van iets anders weten. Calvin Klein boxers is het enige wat hij draagt. Al zo lang ik hem ken en daar is hij niet van af te brengen. Niet dat ik dat wil want die Calvin Klein boxers passen mooi rond zijn body en zijn gemaakt van 95% katoen dus ik begrijp wel waarom hij juist die wil.

Calvin Klein boxers: ondergoed van groot merk

Calvin Klein is natuurlijk niet zomaar een ontwerper. Zijn merk is letterlijk wereldberoemd. De ontwerper, die geboren is in 1942, deed in het verleden veel stof opwaaien met zijn reclame campagnes voor zijn ondergoed. Daarin liet hij modellen als Kate Moss, Mark Wahlberg en Christy Turlington half naakt poseren in allerlei exotische houdingen. Die campagnes bezorgden niet alleen Klein wereldfaam maar ook zijn modellen die echte supersterren werden. Veel mensen kennen Calvin Klein misschien alleen van dat ondergoed, maar de ontwerper hield zich ook met andere zaken bezig waaronder zijn beroemde jeans. In de hoogtijdagen van het merk verkocht gingen er maar liefst 400.000 jeans per week de toonbank over. Overigens heeft de ontwerper in 2002 zijn modehuis verkocht en is hij niet langer betrokken bij het merk dat nog steeds zijn naam draagt.

Geweldige pasvorm

Zoals gezegd zweert mijn vriend dus bij Calvin Klein boxers juist door de geweldige pasvorm waar het merk om bekend staat. En ja, de boxers staan hem ook fantastisch, ik kan niet anders zeggen. En net als de rest van zijn kleding is mijn vriend, online in dit geval, snel in het beslissen als hij iets nieuws wil. Als het ontwerp hem meteen aanstaat, koopt hij het zonder aarzelen. Zijn Calvin Klein boxers zijn heilig en ik denk dat dat ongetwijfeld voor meer mannen zal gelden.